pxc torelló

pxc torelló

martes, 24 de diciembre de 2013

Pxc torelló Ens abstenim de votar els pressupostos 2013 per falta de democràcia del consistori i per mentiders ,per aquests motiu vàrem sortir de la sala de plens.

PRESSUPOSTOS 2013
Mirin, és tal el meu sentiment de vergonya causat per algunes persones d'aquest consistori que no m'estendré massa, però suposo que tindran com a mínim la decència, si és que coneixen aquest sentiment, de deixar-me , explicar amb tots els seus sinònims aclarir, demostrar, desembrollar, solucionar, aclarir, interpretar, dilucidar, comentar, declarar, definir, desenvolupar, descriure, ensenyar, il·lustrar i justificar, perquè no anem a votar els seus pressupostos.
Entenen el que vull dir amb els SEUS pressupostos?, sí els de tots els partits d'aquest consistori excepte nosaltres. I com ja és d'esperar vostès confondran termes sinònims per antònims, o sigui que vostès confondran el verb explicar per equivocar o embrollar.senyors, déus de la demagògia, VOSTÈS SÓN LA VERGONYA latent de càrrecs electes d'aquest municipi durant aquest mandat.
El mandat anterior va durar 3 legislatures, que van passar SENSE PENA NI GLÒRIA, amb alguna herència que encara suportem, just el que necessitaven els entrants per sentir-se recolzats.
No parlem de partits que van entrar pels pèls i que resulta que no han de treballar, només molestar insultar e impedir el treball dels altres. Dit tot això. només queda parlar dels àngels caiguts d'aquest consistori. Si SENYOR CASALS vostè es pensa que és un déu mitològic que pot fer el que vulgui amb els seus escassos 800 vots, a més els col·loca diligentment en totes les regidories, vostè mana en aquest poble, vostè decideix com els grans emperadors (divins ells), qui parla, qui calla, qui és acceptat i qui és rebutjat, perquè té aquest poder, tothom ho sap, o es pensa que és el més llest de la classe?
El seu odi cap als altres que no pensen com vostè o no es deixen manejar per vostè el té a flor de pell, i no vull estendrem més, temps hi haurà. Però que quedi clar que en aquest consistori ,(prenguin nota els mitjans d'informació, que això és notícia ) que no anem a votar els pressupostos, per què? Doncs perquè la nostra col·laboració va fructificar per unes hores, tots els responsables , i repeteixo els veritables responsables dels pressupostos estaven d'acord amb les nostres demandes perquè eren justes i adequades, nosaltres només volíem més increment per parcs i jardins, perquè aquest poble es mereix un millor cura i no tanta deixadesa, més diners per a les AMPES, més diners en infraestructures  que se'ns  van acceptar, hi va haver més peticions però no es va arribar a un acord , però per a nosaltres ja era suficient. Però esta clar que el senyor casals propietari d'aquest poble, gràcies als seus mentors, no li importa la supressió de barreres arquitectòniques , ( infraestructures ), ni li importa si estan mal cuidades les zones verdes i el que més ens sorprèn és que rebaixin les AMPES, tenint un regidor en educació.
Això demostra que només li interessa la seva carrera política , però senyor casals amb la seva mentalitat dubto que ascendeixi en la seva carrera, això sí, té virtuts per aconseguir-lo, menteix molt bé, no té escrúpols ni li importen gens els seus votants i no diguem els que no ho són.
Vull que em perdonin per la modèstia de les meves paraules, jo només vull expressar el meu sentiment, no vull ofendre a ningú doncs em posaria al seu nivell i no ho desitjo, i si em permeten per acabar els diré el que sempre els he repetit una i altra vegada, un home que no defensa les seves idees o no valen res les seves idees o no val res l'home.
SOC DELS QUE CONFIA, DEMOSTRA I ESPERA, PERÒ TAMBÉ SE CALLAR I MARXAR PER NO PERDRE EL TEMPS.

Em veig reflectit en una poesia del segle 19 de Espronceda, ell va lluitar contra l'absolutisme del rei Ferran VII i va ser empresonat per les seves activitats.
Els seus poemes més coneguts reflecteixen les característiques principals del romanticisme, èmfasi en l'individu, presentació negativa de la societat, exotisme i predomini de la sensibilitat i de la imaginació sobre la raó.



Precs i preguntes

1.baixas policies locals  10 baixes de 24 policies locals
2.incident bar bocati.
3.plaça joanot martorell local joves  instancies al senyor  alcalde ,xevi Lozano i Jordi casals. Per que tenim les ordenances de civisme i de suroll?
4.pisos a torelló que exerceixen la prostitució
5.bandalisme a torelló contenidors cremats ,parcs infantils,
Senyals de tràfic trencades etc
6.trafic de drogues  quins controls esta portant a terme la policia local amb el tema de tràfic de drogues a molts punts de torelló?
7. la possibilitat de informar de els delictes mensualment que transcorren al municipi per que els torellonencs pugui pendre mides de seguretat davant la tipologia dels delictes , no informar de quant es deté algun delinqüent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario